View Full Version : emil
allergic
01-11-2008, 11:07 AM
Emil , 22 de ani , student anul 5 la Electronica Aplicata in cadrul UPG Ploiesti .Am o mica firma de web design (sa zicem locala) , iar atunci cand nu ma ocup de site-urile clientiilor lucrez la cateva site-uri proprii pe care incerc sa le promovez cat mai bine .
Scopul meu meu e sa invat chestii din cat mai multe domenii si sa fac in asa fel ca site-urile mele sa-mi asigure un venit lunar care sa ma multumeasca (inca lucrez la asta :) )
Krumel
01-11-2008, 11:43 AM
Bine ai venit Emil. :)
Eu cred ca stii deja niste pasi, nu esti chiar novice.
darkstar_tfd
01-11-2008, 11:57 AM
Salut Emil, bine ai venit.
Vad destul de multa cu lume cu firme de web design :) Concluzia e ca, inca e o afacere buna.
allergic
01-11-2008, 04:11 PM
pentru mine e ok acum, cat sunt student inca . Cu ce mai scot din adsense..merge. Insa pentru viitor trebuie sa-mi fac un plan de dezvoltare serios. Ramane de vazut..mai intai sa ma fac inginer :)
darkstar_tfd
01-11-2008, 04:41 PM
Daca ajungi inginer ce anume o sa se schimbe ? O sa alegi sa lucrezi in continuare pentru tine, sau o sa te angajezi undeva ?
Intreb,deoarece, daca ajungi sa lucrezi pentru altcineva o sa ai tot mai putin timp pentru tine si pentru afacerea ta.
allergic
01-11-2008, 04:46 PM
e vorba de faptul ca acum o parte din timpul meu (desi mica) este ocupata de facultate. Dupa terminare o sa am mai mult timp pt afacere si o sa iau o hotarare. Un lucru e sigur : pasi in spate nu am facut deloc, pana acum am avansat....nu repede , dar sigur . Inca nu stiu ce o sa fac dupa facultate, dar am observat ca cele mai bune decizii le iau din instinct ..asa ca..noi sa fim sanatosi si vom vedea ce va fi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.